Announcement

Collapse
No announcement yet.

New forum bug report

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aaron Murakami
    replied
    Originally posted by Gary Hammond View Post
    Thanks Aaron,

    I clicked on the show signatures box and saved the edit. Now how do I get all the smiles to appear in all the posts?
    Gary, they should all be working now. Please let me know if they're not of if you find anything else.

    Leave a comment:


  • Aaron Murakami
    replied
    Originally posted by Gary Hammond View Post
    Thanks Aaron,

    I clicked on the show signatures box and saved the edit. Now how do I get all the smiles to appear in all the posts?
    I believe the system cache has to be rebuilt. I sent a message for that to be done. Same thing happened in Energetic Forum.

    Leave a comment:


  • Gary Hammond
    replied
    Thanks Aaron,

    I clicked on the show signatures box and saved the edit. Now how do I get all the smiles to appear in all the posts?

    Leave a comment:


  • Aaron Murakami
    replied
    Hi Gary,

    Visit your profile > click edit settings in left column > click account tab > scroll down click box for Show Signatures > below that you'll see Edit Post Signature

    Leave a comment:


  • Gary Hammond
    replied
    Hi Aaron,

    For some reason the smiles don't show up on my computer for any of the posts. Do I need to change a setting, or do you not have them enabled for the new site?

    Gary Hammond

    P.S. I also couldn't find the feature that inserts a standard signature. Is that feature still available?
    Last edited by Gary Hammond; 01-11-2020, 11:02 AM. Reason: add P.S.

    Leave a comment:


  • Aaron Murakami
    started a topic New forum bug report

    New forum bug report

    The new forum is up and running on VBulletin's lattest 5.5.6 Connect software.

    When I click on New Actvity - I get an error the server can't be reached. I sent a report on that.

    If anyone comes across anything else buggy, please post it here. Thanks!
Working...
X